(+420) 776 180 284

MEER VAN PRAAG ZIEN IN MINDER TIJD

BOEK EEN VAN ONZE FIETSTOURS

ONZE FIETSTOURS IN PRAAG

 

Fietsen is de ideale manier om in korte tijd veel van Praag te zien. Ga op pad met een van onze Nederlands- of Engelstalige fietsgidsen.

Wij verzorgen vijf interessante en leuke fietstours in Praag. U kunt dit bij ons doen in groepsverband met een gids, individueel met een privégids of individueel met GPS.

Wij hebben een breed assortiment fietsen, waaronder ook comfortabele elektrische fietsen (E-Bikes). Ook beschikken we over verschillende kinderfietsen.

Onze fietstours zijn een aanrader voor iedereen die Praag bezoekt en in een korte tijd veel moois wil zien.

 

Beste van Praag-Nederlandstalige gids

250 CZK (€10) per persoon

Veel van Praag zien in een korte tijd voor een zeer scherpe prijs? Kies dan voor deze fietstour. Onze ervaren gids leidt je langs de belangrijkste highlights op kwaliteitsfietsen. De ideale tour wanneer je niet te veel tijd wil of kan besteden, maar toch veel van Praag wil ervaren!

Dagelijks 13:00, duur tour 1,5 uur

BOEK DEZE TOUR!

Fietstour in Praag-Nederlandstalige gids

650 CZK (€25) per persoon

Met deze fietstour zie je het BESTE VAN PRAAG. De Nederlandstalige gids neemt je mee naar de highlights en de mooiste plekjes van de Oude stad, de Nieuwe stad, de Joodse Wijk en de Kleine Zijde. Geniet van deze mooie en gezellige fietstour door een van de mooiste en veiligste steden ter wereld! Tijdens en na de tour geven we je graag informatie over onder andere restaurantjes, bezienswaardigheden en meer! 

Dagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag en Zaterdag: start: 10:00, Duur tour 2,5 uur

 
BOEK DEZE TOUR!

FIETSTOUR HARTJE PRAAG

650 CZK (€25) per persoon, inclusief fiets

Deze ontspannen fietstour voert door het prachtige historische centrum van Praag. Onze enthousiaste gids zal u de mooiste plekjes van de stad laten zien: o.a. het schitterende Oudestadsplein, de historische Joodse wijk, de promenades langs de rivier, het Kampa-park, het Nationaal Theater en nog veel meer! Deze tour is zowel beschikbaar in het Engels.

Meerkosten E-Bike € 10,-
Dagelijks om 10:30, 13:30 en 16:30, duur tour 2,5 uur

BOEK DEZE TOUR!

FIETSTOUR PRAAGSE BURCHT

650 CZK per persoon, inclusief fiets

Na een kort bezoek aan het Oudestadsplein en de historische Joodse wijk gaat u begeleid van onze ervaren gids de Moldau over en vervolgens de heuvel op waar het Letná-park ligt. Hier kunt u genieten van een prachtig panorama van deze historische stad. Hierna gaan we verder om de omgeving van de Praagse burcht te verkennen. Uiteraard wordt u overal ruimschoots in de gelegenheid gesteld om mooie foto’s nemen. Deze tour is beschikbaar in het Engels.

Meerkosten E-Bike € 10,-
Dagelijks om 16:30, duur tour 2 uur

BOEK DEZE TOUR!

PRIVÉ FIETSTOUR

840 CZK per persoon, inclusief fiets

Heeft u behoefte aan een privé-fietstour met een Nederlandstalige gids die rekening houdt met uw persoonlijke interessen of heeft u gewoon geen zin deel uit te maken van een grote groep? Geen probleem! Wij kunnen u een privéfietstour aanbieden met uw eigen gids. U bepaalt dan samen met uw gids wat u gaat bezoeken.

Meerkosten E-Bike € 10,-
Aanvangstijd in overleg, duur tour 3 uur

BOEK DEZE TOUR!

GPS TOUR NAAR KASTEEL KARLSTEJN

790 CZK per persoon

Deze zelfstandige GPS-Tour zonder gids verschaft u de vrijheid om probleemloos de 37 km naar het prachtige middeleeuwse kasteel Karlstejn te fietsen. Dankzij het GPS navigatiesysteem hoeft u zich geen zorgen te maken dat u de weg kwijtraakt. U fietst langs de kronkelende Berounka-rivier door een lieflijk heuvelachtig landschap met bossen, weiden en dorpjes. U kunt altijd per trein naar Praag terug. Treinen rijden hier met grote regelmaat en met het vervoer van fietsen wordt rekening gehouden.

Inclusief Trek mountainbike
Dagelijks (behalve maandag) om 9:45 uur

BOEK DEZE TOUR!

GPS TOUR HOOGTEPUNTEN VAN PRAAG

750 CZK per persoon

Ontdek zelf zonder gids de hoogtepunten van Praag. Deze GPS-stadstour brengt u langs alle bekende bezienswaardigheden. U krijgt het astronomische uurwerk te zien, de Joodse wijk, de Karelsbrug, de John Lennon-muur, het Wenceslausplein, het Letnapark, de kasteeltuinen, de Praagse burcht, de Petřínheuvel; u gaat langs de rivier de Moldau en dan omhoog naar het Vysehrad park en de kathedraal en nog veel meer. Deze GPS-tour neemt een hele dag in beslag.

Inclusief Trek mountainbike
Dagelijks om 9:30 uur

BOEK DEZE TOUR!

 

WAAROM FIETSEN IN PRAAG?

  • Het grootste fietsverhuurbedrijf in Praag
  • Nederlands of Engels sprekende gidsen
  • Geen boekingskosten
  • Geen annuleringskosten
  • Geen borg voor onze fietsen
  • Betalen doe je op de dag zelf
  • Gratis fietshelm en kinderzitje
  • Gevestigd in hartje centrum Praag