(+420) 602 340 001

MEER VAN PRAAG ZIEN IN MINDER TIJD

BOEK EEN VAN ONZE FIETSTOURS

ONZE FIETSTOURS IN PRAAG

 

Fietsen is de ideale manier om in korte tijd veel van Praag te zien. Ga op pad met een van onze Nederlands- of Engelstalige fietsgidsen.

Wij verzorgen vijf interessante en leuke fietstours in Praag. U kunt dit bij ons doen in groepsverband met een gids, individueel met een privégids of individueel met GPS.

Wij hebben een breed assortiment fietsen, waaronder ook comfortabele elektrische fietsen (E-Bikes). Ook beschikken we over verschillende kinderfietsen.

Onze fietstours zijn een aanrader voor iedereen die Praag bezoekt en in een korte tijd veel moois wil zien.

 

FIETSTOUR HARTJE PRAAG

650 CZK (€25) per persoon, inclusief fiets

Deze ontspannen fietstour voert door het prachtige historische centrum van Praag. Onze enthousiaste gids zal u de mooiste plekjes van de stad laten zien: o.a. het schitterende Oudestadsplein, de historische Joodse wijk, de promenades langs de rivier, het Kampa-park, het Nationaal Theater en nog veel meer! Deze tour is zowel beschikbaar in het Engels.

Meerkosten E-Bike € 10,-
Dagelijks om 10:30, 13:30 en 16:30, duur tour 2,5 uur

BOEK DEZE TOUR!

FIETSTOUR PRAAGSE BURCHT

650 CZK per persoon, inclusief fiets

Na een kort bezoek aan het Oudestadsplein en de historische Joodse wijk gaat u begeleid van onze ervaren gids de Moldau over en vervolgens de heuvel op waar het Letná-park ligt. Hier kunt u genieten van een prachtig panorama van deze historische stad. Hierna gaan we verder om de omgeving van de Praagse burcht te verkennen. Uiteraard wordt u overal ruimschoots in de gelegenheid gesteld om mooie foto’s nemen. Deze tour is beschikbaar in het Engels.

Meerkosten E-Bike € 10,-
Dagelijks om 16:30, duur tour 2 uur

BOEK DEZE TOUR!

PRIVÉ FIETSTOUR

840 CZK per persoon, inclusief fiets

Heeft u behoefte aan een privé-fietstour met een Nederlandstalige gids die rekening houdt met uw persoonlijke interessen of heeft u gewoon geen zin deel uit te maken van een grote groep? Geen probleem! Wij kunnen u een privéfietstour aanbieden met uw eigen gids. U bepaalt dan samen met uw gids wat u gaat bezoeken.

Het is voor 4 personen minimaal en ten laatste 24 uur vantevoren aanmelden.

Meerkosten E-Bike € 10,-
Aanvangstijd in overleg, duur tour 3 uur

BOEK DEZE TOUR!

GPS TOUR NAAR KASTEEL KARLSTEJN

790 CZK per persoon

Deze zelfstandige GPS-Tour zonder gids verschaft u de vrijheid om probleemloos de 37 km naar het prachtige middeleeuwse kasteel Karlstejn te fietsen. Dankzij het GPS navigatiesysteem hoeft u zich geen zorgen te maken dat u de weg kwijtraakt. U fietst langs de kronkelende Berounka-rivier door een lieflijk heuvelachtig landschap met bossen, weiden en dorpjes. U kunt altijd per trein naar Praag terug. Treinen rijden hier met grote regelmaat en met het vervoer van fietsen wordt rekening gehouden.

Inclusief Trek mountainbike
Dagelijks (behalve maandag) om 9:45 uur

BOEK DEZE TOUR!

FIETSTOCHT DOOR PRAAG VOOR SCHOLEN PRAAG STUDENTEN FIETSTOUR

540 CZK (22 €) per persoon

Het minimum aantal deelnemers is 10, met een maximum van 60 deelnemers per schoolgroep tegelijkertijd. Als er 60 of meer deelnemers zijn, plannen we de groep om veiligheidsredenen op twee verschillende tijden. We verdelen de groepen altijd zo dat er maximaal 15 tot 18 deelnemers per gids zijn. De prijs per deelnemer is 22 euro, de pedagogische begeleiding heeft een gratis rit. Bij online betaling van de rit geven we een korting van 1 euro per deelnemer.

BOEK DEZE TOUR!

GPS TOUR HOOGTEPUNTEN VAN PRAAG

750 CZK per persoon

Ontdek zelf zonder gids de hoogtepunten van Praag. Deze GPS-stadstour brengt u langs alle bekende bezienswaardigheden. U krijgt het astronomische uurwerk te zien, de Joodse wijk, de Karelsbrug, de John Lennon-muur, het Wenceslausplein, het Letnapark, de kasteeltuinen, de Praagse burcht, de Petřínheuvel; u gaat langs de rivier de Moldau en dan omhoog naar het Vysehrad park en de kathedraal en nog veel meer. Deze GPS-tour neemt een hele dag in beslag.

Inclusief Trek mountainbike
Dagelijks om 9:30 uur

BOEK DEZE TOUR!

 

WAAROM FIETSEN IN PRAAG?

  • Het grootste fietsverhuurbedrijf in Praag
  • Nederlands of Engels sprekende gidsen
  • Geen boekingskosten
  • Geen annuleringskosten
  • Geen borg voor onze fietsen
  • Betalen doe je op de dag zelf
  • Gratis fietshelm en kinderzitje
  • Gevestigd in hartje centrum Praag

Live-weergave van Praag