(+420) 602 340 001

PRAAG OP EEN LEUKE EN ONTSPANNEN MANIER

HUUR EEN FIETS OF BOEK EEN TOUR

VEELGESTELDE VRAGEN


Hieronder vind u antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

 

WAT IS CITY BIKE PRAgue?

Fietsen in Praag is onderdeel van City Bike Prague. City Bike Prague, opgericht in 2001, was het eerste fietsverhuurbedrijf in Praag. Nu zijn wij het grootste fietstour- en fietsverhuurbedrijf van Praag. Om Nederlandse klanten online beter van dienst te kunnen zijn, heeft City Bike Praag Fietsen in Praag opgericht. De tours en huurfietsen die u boekt via Fietsen in Praag worden door City Bike Prague verzorgd.

WAAR IS DE STARTPLAATS VAN EEN TOUR OF WAAR KAN IK MIJN HUURFIETS OPHALEN?

Dit is altijd bij City Bike Prague (150 meter van het Oudestadsplein in het hart van de stad).

Ons adres is:
City Bike Prague
Králodvorská 5, Praha 1, Praag

Komt u met de metro of tram? Stap dan uit op halte Náměsti Republiky (tram 6, 8, 15, 26) of op het gelijknamige metrostation (Metrolijn B, gele lijn).

IN WELKE TAAL worden DE FIETSTOURS aangeboden?

Onze fietstours worden door Nederlands- of Engelstalige gidsen gegeven. Wilt u gegarandeerd een Nederlands sprekende gids boek dan een privétour.

ZIJN ER SPECIALE TARIEVEN VOOR KINDEREN?

Jonge kinderen (tot 6 jaar) die in een kinderzitje met een tour meegaan hoeven niet te betalen

HOE EN WANNEER BETAAL IK?

U kunt bij aanvang van de Tour betalen. Dus u boekt vooraf en betaalt op locatie. Er kan contant worden betaald, maar ook met creditcard. We accepteren Tsjechische kronen en euro’s.

WAAROM KIEZEN VOOR FIETSEN IN PRAAG?

Het is ons streven om van uw bezoek een onvergetelijke ervaring te maken. Op zichzelf is Praag daarvoor de ideale stad, maar het zal u verbazen hoeveel prachtige plekjes voor menige toerist verborgen blijven. Wij onderscheiden ons door juist die plekjes te laten zien die u bij een andere excursie niet zou zien. Onze gidsen zijn niet alleen enthousiast en ervaren, maar wonen ook al jaren in Praag. Wij rekenen geen boekings- en annuleringskosten. Ook vragen wij geen borg voor onze fietsen en u kunt gewoon betalen op de dag zelf.

REKENEN JULLIE BOEKINGS- OF ANNULERINGSKOSTEN?

Wanneer je een tour boekt of annuleert bij Fietsen in Praag brengen wij geen boekingskosten of annuleringskosten in rekening.

REKENEN JULLIE BORG VOOR JULLIE FIETSEN?

Nee, wij rekenen geen borg voor onze fietsen.

IS ER OOK NEDERLANDS SPREKEND PERSONEEL AANWEZIG?

Als u telefonisch of per email contact met ons opneemt staat een Nederlands sprekende medewerker u graag te woord. Fietsen in Praag heeft een Nederlands management en Nederlandse gidsen in dienst.

WAAR ZITTEN JULLIE in PRAAG?

We zitten in het hart van Praag, op maar 150 meter van het beroemde Oudestadsplein. Komt u met de metro of tram? Stap dan uit op halte Náměsti Republiky (tram 6, 8, 15, 26) of op het gelijknamige metrostation (Metrolijn B, gele lijn).

Ons adres is:
City Bike Praag
Králodvorská 5, Praha 1, Prague

Live-weergave van Praag