(+420) 776 180 284

FIETSEN IN PRAAG

VOOR EEN ONVERGETELIJKE DAG IN PRAAG!

OVER ONS 

Fietsen in Praag is onderdeel van City Bike Praag. City Bike Praag, opgericht in 2001, was het eerste fietsverhuurbedrijf in Praag en is nog steeds dé nummer 1 als het fietsen en stadstours betreft. Om Nederlandse klanten nog beter tot dienst te zijn heeft City Bike Praag in 2015 “Fietsen in Praag” opgericht.

Wij zijn dan ook hard op weg om “het meeting point” voor Nederlandse toeristen in Praag te worden. Dus kom gezellig langs of neem contact met ons op voor uw vertrek. We helpen u graag om van Praag een onvergetelijke ervaring te maken!

Fietsen in Praag bestaat uit een ervaren team van bevlogen mensen die hun liefde voor deze stad en voor fietsen graag met u delen.

Fietsen is de ideale manier om in korte tijd veel van deze mooie stad te zien. U kunt dit in groepsverband doen met een gids, met een privé gids of individueel op uw eigen huurfiets.

We hebben meer dan 100 kwaliteitsfietsen voor onze tours en verhuur ter beschikking. Van comfortabele stadsfietsen tot mountainbikes en tandems. Maar ook voor elektrische fietsen (E-Bikes) bent u bij ons aan het juiste adres! 

Maakt u zich maar geen zorgen, onze tours zijn geen ouderwetse, langdradige volg-het-vlaggetjerondleidingen. Ze zijn niet alleen leuk en boeiend, maar ook flexibel, ontworpen voor personen van alle leeftijden met uiteenlopende interessen en achtergronden. U zult ook nooit een perfecte fotokans missen, we stoppen bij alle bezienswaardigheden en nemen de tijd voor u! 

Tot snel,
Team Fietsen in Praag

„Met mijn vriend een stedentrip naar Praag geboekt. We hadden een heerlijk hotel en een fietstour bij Fietsen in Praag geboekt! De volgende dag nog twee fietsen gehuurd om zelf door de stad te fietsen. In een woord super!“

Marjolein & Peter
Den Haag

„We hebben een geweldige middag gehad met Fietsen in Praag! Alles was goed geregeld en onze Nederlandse gids was super enthousiast. De stad Praag en ook zeker Fietsen in Praag is een aanrader.“

Vrijgezellen weekend
vriendengroep Thijs

„Een super gezellig en leuk weekend gehad in Praag mede door Fietsen in Praag. De tour was interessant en de gids vertelde leuk. We kunnen Praag en een fietstour bij Fietsen in Praag iedereen aanraden!“

Joost & Pascal

Leeuwarden